Skip to main content
ΣΩΜΑΤΟΣ

«Η Ομορφιά είναι μία υπόσχεση ευτυχίας» Honore de Balzac 

Περισσότερα…

Όλοι επιθυμούμε να έχουμε ένα όμορφο και σφριγηλό σώμα, γεμάτο δροσιά, ζωντάνια και ενέργεια. Στο FaceLook οι επιθυμίες μας γίνονται πράξη με τα ολοκληρωμένα πακέτα περιποίησης σώματος, ειδικά διαμορφωμένα στις ανάγκες κάθε γυναίκας.

Με ειδικές θεραπείες και χρήση μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας, αντιμετωπίζονται επιστημονικά, αποτελεσματικά και με ιδιαίτερα προσιτές τιμές, τοπικό πάχος, χαλάρωση, κυτταρίτιδα, επιπλέον βάρος αλλά και πόνοι μυών, «πιασίματα», συσσωρευμένη κόπωση.

CRUOPLUS_FACELOOK
 • Cold Anti – Lipo Diode Laser Therapy

Νέα επαναστατική μέθοδος λιπογλυπτικής και λιπόλυσης που στοχεύει σε παράλληλα σημεία.Μέσα από την καινοτόμο ιατρική τεχνολογία Cold Anti Lipo Diode Laser θα δείτε την σιλουέτα σας να μεταμορφώνεται. Περισσότερα..

cavitation_new_facelook
 • Cavitation Therapy

Η θεραπεία Cavitation αποτελεί το ισχυρότερο όπλο στα χέρια της «αισθητικής» για την καταπολέμηση του επίμονου τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας. Πρόκειται για μία απόλυτη ασφαλή και αναίμακτη τεχνική λιπογλυπτικής που βελτιώνει άμεσα την σιλουέτα. Περισσότερα..

CRYOPLUS_FACELOOK
 • Cryo Sculpt Plus Therapy

Το Cryo Sculp Plus αποτελεί μια από τις πιο σύγχρονες αλλά και τις πιο διάσημες μεθόδους λιποκαταστροφής και οριστικής απαλλαγής από το τοπικό πάχος. Πρόκειται για μη επεμβατική μέθοδο που αναίμακτα, ανώδυνα, χωρίς φαρμακευτική αγωγή ή χρόνο αποθεραπείας και με απόλυτη ασφάλεια αντικαθιστά την «παραδοσιακή» πλέον λιποαναρρόφηση. Περισσότερα..

lava_shells_facelook
 • Lava shells

Η φροντίδα των lava shells σας οδηγεί σε ένα αξέχαστο ταξίδι.  Απολαύστε τις θεραπευτικές δυνάμεις ενός θερμού μασάζ.  To lava shells massage χρησιμοποιεί όστρακα που έχουν ανακυκλωθεί και διώχνουν μακρία την ένταση αναδύοντας ένα φυσικό άρωμα ωκεανού.  Ιδανικά για massage σώματος και προσώπου.

PRESS_tHERAPY_FACELOOK
 • PRESS Therapy

Press Therapy.Νιώστε το σώμα σας πιο ελαφρύ από ποτέ!Πρησμένα πόδια; Κατακράτηση υγρών;  «όψη» φλοιού πορτοκαλιού; περιττό βάρος;Αν κάποια από τις παραπάνω παθήσεις σας απασχολεί ή σας βασανίζει η Press Therapy είναι ιδανική για εσάς. Περισσότερα..

lpg_lipom6_final
 • Μ-six

Εξειδικευμένο μηχάνημα κατά της κυτταρίτιδας. Καταπολεμίστε την κυτταρίτιδα με τη δύναμη της τεχνολογίας του μηχανήματος Μ6.

12509806 - masseur makes anticellulite massage young woman isolated on white background
 • Sculpt Zone

Νέα στοχευμένη περιποίηση αδυνατίσματος για τις επίμονες ζώνες (κοιλιά, γλουτούς, μηρούς).  Εμφανής κυτταρίτιδα και πόντοι σβήνουν σε 2 εβδομάδες.  Δύο προγράμματα προς επιλογή για λύση σε κάθε πελάτη:

 • Πρόγραμμα express 3 ημερών
 • Ενταντικό πρόγραμμα 1 μηνός
%ce%bc%ce%b1%cf%83%ce%b1%ce%b6_%ce%ba%cf%85%cf%84%cf%84%ce%b1%cf%81%ce%b9%cf%84%ce%b9%ce%b4%ce%b1%cf%83
 • Μασάζ Κυτταρίτιδας - Λιποδιάλυσης

Μασάζ για αλλαγή της όψης φλοιού πορτοκαλιού στο δέρμα.  Με ανοδικές δυναμικές κινήσεις, η αισθητικός διασπά την κυτταρίτιδα.  Τα αποτελέσματα είναι άμεσα με 2 εφαρμογές εβδομαδιαίως.Επιταχύνοντας την κίνηση της λέμφου, αποτοξινώνεται ο οργανισμός και διασπάται η κυτταρίτιδα σε όποιο στάδιο είναι.Συνδυασμός θεραπειών, δίνει άμεσο και γρήγορο αποτέλεσμα με ισορροπημένη διατροφή.

Διάρκεια Θεραπείας : 30’

yperixoi_somatos_facelook
 • Υπέρηχοι Σώματος

Θεραπεία κυτταρίτιδας, χαλάρωσης και τοπικού πάχους με την δύναμη των υπερήχων. Οι υπέρηχοι προκαλούν αγγειοδιαστολή, υπεραιμία και βελτιώνουν τοπικά τη λεμφική κυκλοφορία.

body-scrub
 • Lavender Βody Scrub

Πολυτελής απολέπιση σώματος με αιθέριο έλαιο λεβάντας ,αφήνει το δέρμα απαλό και ενυδατωμένο.

Διάρκεια Θεραπείας : 30’

31487454_s
 • Liposlim Therapy

Θεραπεία κατάλληλη για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και των κατακρατήσεων. Συμβάλει στην αποτοξίνωση του δέρματος και ενισχύει τη λεμφική κυκλοφορία.

Διάρκεια Θεραπείας: 45’

spa2
 • Relax Therapy

Χαλαρωτική θεραπεία που ξεκινά με απολέπιση, ώστε να προετοιμάσει το σώμα να δεχθεί τα ευεργετικά αποτελέσματα της μάλαξης. Διάρκεια Θεραπείας : 50’

BODY
 • Antistress Back & Neck

Χαλαρωτικό μασάζ, που δίνει έμφαση στην περιοχή της πλάτης, των ώμων και του αυχένα.
Διάρκεια θεραπείας : 30’

SCHEMA BODY THERAPY
 • Schema Therapy

Εξειδικευμένη και στοχευμένη θεραπεία που ενεργοποιεί τη λιπόλυση, καταπολεμά το τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα. Βοηθά στην ενεργοποίηση του μεταβολισμού. Διάρκεια Θεραπείας : 35’

Κλείστε Ραντεβού

Ωράριο Λειτουργίας: 10:00 π.μ. – 09:00 μ.μ