Skip to main content
MEDICAL TREATMENTS

Οι ιατρικές μας υπηρεσίες παρέχονται από συνεργαζόμενους εξειδικευμένους γιατρούς του DoctorCare

Από τη βασική σας περιποίηση και χαλάρωση, έως τις πλέον εξελιγμένες ιατρικές θεραπείες, στο ινστιτούτο FaceLook σας καλούμε να ανακαλύψετε τον κόσμο της υγείας και της ομορφιάς.

 • Ανώδυνο & Αναίμακτο lifting σε μία επίσκεψη!

Η νέα επαναστατική τεχνική βελτίωσης προσώπου & σώματος.

Πρόκειται για μία απόλυτα καινοτόμο και ασφαλή μέθοδο που μεταμορφώνει κυριολεκτικά το πρόσωπο εξαφανίζοντας τις ρυτίδες έκφρασης και ηλικίας, ενώ ταυτόχρονα βοηθά στην ανόρθωση των περιοχών που εφαρμόζεται κι έχουν τη μεγαλύτερη χαλάρωση. Κι όλα αυτά, σε λιγότερο από μία ώρα, χωρίς επέμβαση! Με τον ίδιο τρόπο, λειτουργεί και σε σημεία του σώματος, μειώνοντας στο μέγιστο βαθμό τη χαλάρωση. Τα νήματα που χρησιμοποιούνται είναι τελευταίας γενιάς και  100% βιοαπορροφήσιμα.

H μέθοδος εφαρμόζεται στο ιατρείο με απλή τοπική αναισθησία, χωρίς χειρουργικές τομές και ράμματα, είναι εντελώς ανώδυνη, αναίμακτη και το άτομο επανέρχεται στις δραστηριότητές του την ίδια ημέρα. Δεν υπάρχουν επιπλοκές πέρα από πολύ σπάνια ελαφρά τοπικά φαινόμενα.

Εφαρμόζεται για σύσφιξη και ανόρθωση στο πρόσωπο (οβάλ, ρινοπαρειακές, ζυγωματικά, πόδι χήνας, μέτωπο), στο λαιμό, στην κοιλιακή χώρα, στους γλουτούς, στους μηρούς, στους βραχίονες, πλάτη, στήθος και ντεκολτέ.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά και διαρκούν 12 με 18 μήνες!

pdo.facelook
nimata
 • Νήματα

Αν έχετε μια μικρή χαλάρωση στο πρόσωπο ή τον λαιμό που δεν απαιτεί χειρουργικό lifting για την αντιμετώπισή του ή αναζητάτε μια ελάχιστα επεμβατική θεραπεία, δηλαδή ένα αναίμακτο λίφτινγκ που θα γυρίσει το ρολόι μερικά χρόνια πίσω η λύση είναι τα νήματα PDO.

Τα νήματα αυτά είναι στην ουσία τα ίδια νήματα που χρησιμοποιούνται εδώ και δεκαετίες, κυρίως σε χειρουργικές επεμβάσεις στην καρδιά και στα αγγεία. Στις επεμβάσεις αυτές χρησιμοποιούνται ως απορροφήσιμα ράμματα λόγω της ιδιότητάς τους να είναι αρχικά πολύ σταθερά , αλλά να απορροφώνται σταδιακά πλήρως από τον οργανισμό.

Στην αισθητική ιατρική χρησιμοποιούνται ακριβώς κάτω από την επιδερμίδα, δημιουργώντας ένα πλέγμα ή τεντώνοντας το δέρμα. Γύρω από τα νήματα παράγεται κολλαγόνο και ελαστικές ίνες που δημιουργούν ένα ισχυρό φυσικό πλέγμα, το οποίο διατηρείται ακόμα και όταν τα νήματα απορροφηθούν.

Το αναίμακτο λίφτινγκ με νήματα προσώπου PDO είναι αρκετά αποτελεσματικό σε όλα τα περιστατικά -ήπια και προχωρημένα - με μια συνεδρία. Αφού γίνει τοπική αναισθησία με κρέμα, η οποία δεν είναι πάντα απαραίτητη, ο γιατρός εισάγει τα νήματα προσώπου στην προβληματική περιοχή με τη βοήθεια μικροσκοπικών βελόνων. Τα νήματα προσώπου παραμένουν μέσα στο δέρμα υποστηρίζοντας και ανορθώνοντας τους ιστούς, βελτιώνοντας ακόμα και την υφή της επιδερμίδας και με αυτό τον τρόπο πραγματοποιείται η ανόρθωση προσώπου.

Όταν τοποθετούμε απλά νήματα PDO, άμεσα βλέπουμε το 10-20% του αποτελέσματος το οποίο συνεχώς θα βελτιώνεται για το επόμενο τρίμηνο και θα μείνει σταθερό για πολλούς μήνες. Όταν τοποθετούμε νήματα COG, το 70-80% του αποτελέσματος είναι άμεσα ορατό και συνεχώς θα βελτιώνεται το επόμενο διάστημα. Το αποτέλεσμα θα διαρκέσει 1,5-2,5 χρόνια.
ΒΟΤΟΧ
 • Botox/ Dysport

Η θεραπεία των ρυτίδων έκφρασης με botox είναι μία από τις γνωστότερες και αποτελεσματικότερες θεραπείες αντιγήρανσης. Η κοσμητική χρήση του botox για τις ρυτίδες έκφρασης είναι σήμερα η πιο δημοφιλής αισθητική θεραπεία.

Η Αλλαντική τοξίνη τύπου Α είναι μία πρωτεΐνη, η οποία παράγεται από το κλωστηρίδιο Botulinum και έχει γίνει γνωστή στον κόσμο, ως BOTOX. Eίναι αναμφισβήτητα ό,τι καλύτερο διαθέτει σήμερα η πλαστική χειρουργική για την εξαφάνιση των ρυτίδων στο πρόσωπο. Κυκλοφορεί σε δύο (2 ) συσκευασίες: σαν Botox (Allergan) και σαν Dysport (Ipsen).

Με το botox προλαμβάνονται και αντιμετωπίζονται οι ρυτίδες έκφρασης. Τέτοιες είναι οι ρυτίδες του μετώπου, οι ρυτίδες του μεσοφρύου (ρυτίδες θυμού) και οι ρυτίδες των ματιών – πόδι της χήνας. Επίσης με ενέσεις botox μπορούμε να βελτιώσουμε το οβάλ του προσώπου και τις ρυτίδες του λαιμού. Η βοτουλινική τοξίνη λοιπόν κάνει τον λαιμό και το πρόσωπο να φαίνεται νεότερο και πιο ξεκούραστο.

Η διόρθωση των ρυτίδων έκφρασης με ενέσεις botox είναι μία γρήγορη, εύκολη και ανώδυνη διαδικασία. Η εφαρμογή του botox στο πρόσωπο μειώνει τις ρυτίδες, δίνει νεανικότερη όψη, χωρίς να αλλοιώνει τα φυσικά χαρακτηριστικά του προσώπου και την εκφραστικότητα.

Το baby Botox είναι μία πρόσφατη τάση που κινείται προς την κατεύθυνση μίας πιο φυσικής εμφάνισης. Διαρκεί για μικρότερο διάστημα και χρειάζεται συχνότερες επαναλήψεις, είναι όμως ιδανικό για άτομα διστακτικά αναφορικά με τα αποτελέσματα της διαδικασίας, άτομα που δοκιμάζουν το Botox για πρώτη φορά και για όσους η εργασία τους απαιτεί να λαμβάνουν ένα πλήθος εκφράσεων, όπως είναι οι ηθοποιοί, οι ερμηνευτές και άλλα επαγγέλματα. Συνιστούμε το Botox σε κάθε γυναίκα που θέλει να ανακτήσει την φυσική της γοητεία και ομορφιά. Γιατί το κάθε πρόσωπο έχει τα δικά του μοναδικά χαρακτηριστικά και οι ρυτίδες δεν χρειάζεται να είναι μέρος τους.
 • Μύθος: Mετά από πολλές εφαρμογές το botox διαρκεί λιγότερο και «δεν πιάνει». Αντιθέτως όταν το botox γίνεται τακτικά, αυξάνεται η δράση του και οι ρυτίδες παραμένουν λείες για μεγαλύτερο διάστημα.
 • Μύθος: Αν ξεκινήσει κανείς νωρίς το botox, μετά δεν θα έχει το ανάλογο αποτέλεσμα και θα χαλαρώσει το δέρμα του. Το botox πρέπει να ξεκινά μόλις γίνουν ορατές οι πρώτες ρυτίδες ώστε να αποφύγουμε τη μονιμοποίησή τους.
 • Μύθος: Το botox είναι βλαπτικό για την υγεία. Η χρήση του botox πάνω από 25 χρόνια στην ιατρική και σε πολύ μεγαλύτερες δόσεις σε νεογνά με σπαστική παράλυση έδειξε ότι ουδέποτε έβλαψε την υγεία των ασθενών αυτών.
 • Μύθος: Το botox παγώνει και αγριεύει το πρόσωπο. Όταν αυτό γίνεται σωστά αναδεικνύει τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου χωρίς να μειώνει την εκφραστικότητά μας.

 • Υαλουρονικό Οξύ
ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ

Εξειδικευμένη θεραπεία που προσφέρει ενυδάτωση και προστασία από τη διαδερμική απώλεια νερού. Παράλληλα, αυξάνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας.

Η χορήγηση του υαλουρονικού οξέος με ενέσιμη μορφή αποτελεί ένα είδος θεραπείας η οποία σπάνια προκαλεί παρενέργειες, καθώς  είναι απόλυτα συμβατή με τους ανθρώπινους ιστούς και ενσωματώνεται πλήρως σε αυτούς. Η θεραπεία είναι γρήγορη, ανώδυνη (υπό τοπική αναισθησία), ασφαλής.

yalouronic_botox

Εφαρμόζεται για το γέμισμα των ρυτίδων κυρίως στο πρόσωπο όπως σε περιοχές γύρω από τα μάτια, το στόμα, το μεσόφρυο, στα χείλη για αύξηση του όγκου τους και βελτίωση του σχήματος τους.Το αποτέλεσμα του φαίνεται άμεσα και διαρκεί έως και 1 χρόνο.

Το υαλουρονικό οξύ χρησιμοποιείται για ρυτίδες χειλιών (ρυτίδες του καπνιστή) καθώς και για αυτές γύρω από το στόμα, στις ρινοπαρειακές αύλακες, αλλά και οπουδήποτε στο πρόσωπο. Προτιμάται επίσης για αύξηση του όγκου των χειλιών αν επιθυμούμε σαρκώδη χείλη και για να τονίσουμε τα ζυγωματικά (μήλα) στο πρόσωπο.

Περιοχές που χρησιμοποιείται είναι:
 • Σε μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια
 • Ρυτίδες χειλιών
 • Σε ουλές ακμής
 • Ρυτίδες παρειών
 • Σε χείλη για αύξηση του όγκου (σαρκώδη χείλη)
 • Σε ζυγωματικά
 • Σε ρυτίδες μετώπου, ματιών, μεσοφρύου (συνήθως μετά από botox)
 • Υγρό Facelift
ΥΓΡΟ FACELIFTING

Το υγρό Face Lift  είναι  μια συνδυαστική  θεραπεία στο πρόσωπο που μπορεί να χαρίσει ωραίο και φυσικό αποτελέσμα, χωρίς νυστέρι. Συγκεκριμένα γίνεται συνδυασμός  Botox/ Dysport, Υαλουρονικού Οξέος ,Μικροδερμοαπόξεσης, Laser και Μεσοθεραπείας, τα οποία σμιλεύουν, αναζωογονούν και βελτιώνουν το πρόσωπο.

To υγρό Face Lift πραγματοποιείται σε 2 στάδια. Το πρώτο στάδιο  περιλαμβάνει την προσεκτική έγχυση ενέσιμων εμφυτευμένων στο πρόσωπο.
 1. Έγχυση Botox/Dysport: εξαφανίζει τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια, το μέτωπο και το μεσόφρυο.
 2. Έγχυση Υαλουρονικού Οξέος (τριών (3) διαφορετικών ειδών):
 3. Σε δεύτερο στάδιο, μικροδερμοαπόξεση ή laser ή μεσοθεραπεία για βελτίωση της υφής και της ελαστικότητας του δέρματος.
 • Μπορεί να γίνει σε 1-2 ώρες.
 • Δεν υπάρχουν τομές.
 • Ο ασθενής μπορεί να πάει στη δουλειά του αμέσως.

 • Εξαφάνιση των ανεπιθύμητων ρυτίδων
 • Αποκατάσταση του χαμένου όγκου του προσώπου
 • Βελτίωση της υφής και της ελαστικότητας του δέρματος
 • Άριστη ενυδάτωση του δέρματος
 • Παραγωγή νέου κολλαγόνου
 • Καθυστέρηση των χειρουργικών λύσεων

 • Αυτόλογη Μεσοθεραπεία (PRP)
PRP

Η μεσοθεραπεία προσώπου με τη μέθοδο Platelet Rich Plasma (PRP), είναι μία θεραπεία αντιγήρανσης που χρησιμοποιεί τους αυξητικούς παράγοντες που παράγουν τα ενεργοποιημένα αιμοπετάλια.

Πρόκειται για μέθοδο της αισθητικής δερματολογίας για την πρόληψη και αντιμετώπιση της γήρανσης του δέρματος, της δερματικής χαλάρωσης και των ρυτίδων του προσώπου. Ενώ η παραδοσιακή μεσοθεραπεία είναι ετερόλογη (χρησιμοποιεί δηλαδή κοκτέιλ ουσιών όπως αμινοξέα, μέταλλα, ένζυμα, βιταμίνες, και υαλουρονικό οξύ τα οποία εγχύονται ενδοδερμικά), στην αυτόλογη μεσοθεραπεία χρησιμοποιείται υλικό  από τον ίδιο τον οργανισμό.

Συγκεκριμένα, αξιοποιείται το πλάσμα του αίματος και οι αυξητικοί παράγοντες των αιμοπεταλίων του. Η δράση τους, ενεργοποιείται και ενισχύεται με ειδικό διάλυμα DNA και νουκλεοτιδίων (δηλαδή το DNA activator). Είναι λοιπόν μια απολύτως βιολογική θεραπεία.

Παθήσεις ήπατος, λήψη αντιπηκτικής αγωγής, εγκυμοσύνη.

Ήπιος ερεθισμός μετά τη θεραπεία, που υποχωρεί σε 1-2 ώρες και σπάνια, κάποιες εκχυμώσεις στα σημεία έγχυσης που όμως υποχωρούν σε δύο-τρείς μέρες.

H αυτόλογη μεσoθεραπεία εξασφαλίζει εξαιρετικά αποτελέσματα γιατί επιτυγχάνει βαθιά ενυδάτωση και βελτιώνει το σφρίγος και τον τόνο του δέρματος, ενώ ταυτόχρονα θρέφει και αναζωογονεί το πρόσωπο. Επιπλέον βοηθάει στην μείωση ρυτίδων που δημιουργούνται λόγω της φωτογήρανσης και βελτιώνει πολύ, ουλές και ακμή.

Επειδή χρησιμοποιούνται ενεργά συστατικά που προέρχονται απευθείας από την ασθενή δεν υπάρχει κίνδυνος αλλεργικών αντιδράσεων και είναι απόλυτα ασφαλής ιδιαίτερα για άτομα που φοβούνται ενέσεις με ξένα προς το σώμα υλικά.

Προτείνονται 2-4 συνεδρίες το χρόνο ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος. Μπορεί να συνδυαστεί με άλλες μη επεμβατικές θεραπείες σύσφιξης και ενυδάτωσης του προσώπου όπως ενέσιμα εμφυτεύματα με υαλουρονικό οξύ, καθώς και με τη νέα μέθοδο MicroLift με απορροφήσιμα νήματα για αποτέλεσμα lifting η το EasyLift που με την κατευθυνόμενη κολλαγονονογένεση μειώνει τις ρυτίδες του προσώπου.
 • Μεσοθεραπεία
Mesotherapia2

Μεσοθεραπεία είναι η έγχυση ουσιών κάτω από την επιδερμίδα. Εφαρμόζεται μεταξύ άλλων και στο πρόσωπο (μεσοθεραπεία προσώπου) και χρησιμοποιείται για να διορθώσει πολλά και διαφορετικά προβλήματα της επιδερμίδας μας.

Η μεσοθεραπεία προσώπου διακρίνεται σε απλή μεσοθεραπεία προσώπου (με διαλύματα βιταμινών ή υαλουρονικού οξέος) και σε αυτόλογη μεσοθεραπεία προσώπου PRP όπου αντί για εξωγενές διάλυμα χρησιμοποιείται το πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα που συλλέγεται μετά από αιμοληψία από τον ενδιαφερόμενο.

Η μεσοθεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί:
 • Σε πρόσωπο
 • Γύρω από τα μάτια
 • Λαιμό
 • Ντεκολτέ
 • Χέρια
 • Αφυδάτωση
 • Χαλάρωση / απώλεια σφριγηλότητας
 • Παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο 
 • Φωτογήρανση
Οι δράσεις της μεσοθεραπείας είναι:
 •  Βαθιά ενυδάτωση
 •  Αντιγήρανση με μείωση των λεπτών ρυτίδων
 •  Πρόληψη εμφάνισης καινούριων ρυτίδων
 •  Βελτίωση μαύρων κύκλων και ρυτίδων ματιών
 •  Φωτεινότητα και υγιή όψη στο δέρμα
 •  Ήπια συσφικτική δράση με ειδικά διαλύματα σύσφιξης

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ PRP

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ PRP

Κλείστε Ραντεβού

Ωράριο Λειτουργίας: 10:00 π.μ. – 09:00 μ.μ